dinsdag 16 juni 2015

Open Zomen Festival bijna afgelopen

ontwerp: Mathilda Liebregt
ontwerp: Lilian Kok
ontwerp: Mathilda Liebregt
idee: Silvana Fontanelli,
uitvoering Lilian Kok
Heb je er al over nagedacht? Het Open Zomen Festival is bijna afgelopen.. Het was spannend voor iedereen: voor ons als team van het Handwerkcafé; het is nogal een opdracht, om veertig zomen te kiezen, te borduren, uit te leggen, foto's en filmpjes te vinden, 'live' uit te leggen in het Handwerkcafé, soms zelf een video maken. Links met voordoe foto's vinden. Kleine ontwerpjes maken voor werkstukken met open zomen. We zijn er soms verbaasd over dat het allemaal zo vlot is verlopen.
ontwerp: Lilian Kok
ontwerp: Lilian Kok

Net zoals veel van jullie verbaasd zijn dat je al zo veel zomen hebt aangedurfd, en tot een goed einde hebt gebracht.

Het is een heel leuk en positief geheel geworden. Waarbij we natuurlijk  nog niet echt gaan afsluiten na zoom 40: er is nog een dag gepland op zaterdag 5 september, van 10.00 tot 15.30 uur, in onze school, de Regenboogschool, locatie Catslaan 3, Waddinxveen. Geef je op als je dat nog niet hebt gedaan. Klik hier voor het programma.
ontwerp: Mathilda Liebregt

Toch gaan de gedachten  hier in het team al uit naar "wat doen we komend seizoen voor leuks" als Handwerkcafé.. In het Handwerkcafé is het de gewoonte enkele malen per jaar een workshop te houden.. dat is er afgelopen seizoen een beetje bij ingeschoten. Sommige vrouwen vinden elke week een zoom een beetje veel.. wat zijn de plannen voor het komend seizoen?
ontwerp: Mathilda Liebregt

ontwerp: Lilian Kok
We verklappen nu nog even niets.. je moet nog een week geduld hebben, dan kondigen we hier aan wat we na de schoolvakanties voor gezelligs gaan ondernemen. Het wordt weer een project waarbij iedereen mee kan en mag doen, en dat weer heel weinig kost. Het team van het Handwerkcafé is op het moment met veel voorpret druk met de voorbereidingen. Nog 7 nachtjes wachten..

1 opmerking: