donderdag 9 januari 2020

Nieuw jaar

Deze mooie boekenlegger
kreeg ik cadeau van Cora,
'omdat je zoveel voor het
Handwerkcafé doet en
organiseert'
Lief!
Het nieuwe jaar is goed begonnen in het Handwerkcafé. Er waren 17 bezoeksters en het is niet te geloven hoeveel lawaai we met elkaar maken terwijl er toch gewoon gepraat wordt! Wel waren we enthousiast om elkaar na drie weken weer te zien, en nog enthousiaster om trouwe bezoeksters die wegens ziekte afwezig zijn geweest, opnieuw welkom te heten.

Sommige vrouwen zijn al bijna of helemaal klaar met het gezamenlijk project Around the world in 80 stitches van Papillon creations. Wie het tot nu toe heeft gemist, kijk ook eens op de website van Nelly van Es, Hardanger.nl.

Volgende week de workshop Hitomezashi van Nan van der Storm. Neem vooral contant geld mee om eventueel een boek van Nan te kunnen aanschaffen, of een boek of tijdschrift van de 'weggeeftafel' zie ons vorige bericht. Fijn als je kleingeld bij je hebt, zodat we geen gedoe hebben met wisselen. Inmiddels is er al voor €23,- aan boeken verkocht/gereserveerd! Care for Family is er altijd heel blij mee.

In aanvulling op de genoemde SALs in ons blogbericht van 30 december, http://handwerkcafewaddinxveen.blogspot.com/2019/12/ontwennings-verschijnselen.html meldt trouwe lezer Ruby dat er een lijst te vinden is op Stitching the night away. Voor wie aan 1 stitch a long niet genoeg heeft ;-P Dank je wel voor de tip, Ruby!


Op Lyda's lap komen alleen nog kraaltjes, dan is hij af!
Jannies lap schiet ook al op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten