maandag 30 december 2019

Boeken en tijdschriften te koop tijdens workshop 15 januari

We verheugen ons op de workshop Hitomezashi die Nan van der Storm op 15 januari bij ons in het café komt geven. Het wordt gezellig druk want in no time waren alle 25 beschikbare plekken vergeven. Nan zal na de workshop haar boeken te koop hebben. Neem hiervoor voldoende contanten mee, dat scheelt gehannes met wisselen.

Omdat we dan veel mensen in huis hebben, nemen we de gelegenheid te baat om weer een centje voor de voedselbank van Waddinxveen te verdienen. Op tafel zullen een flink aantal kruissteek boekjes liggen, die voor een kleine donatie voor Care for Family weg mogen. Ook zijn er heel wat Hardanger tijdschrijften. Al deze items zijn ons geschonken, de boeken door een mevrouw die helaas niet meer kan handwerken vanwege haar handen, en de tijdschriften van een fervent Hardanger-borduurster die helaas is overleden.

Om zo veel mogelijk geld voor Care for Family te genereren, mag je de boeken reserveren vanaf vandaag.
Wil je een boek hebben, stuur me dan een mailtje op: handwerkcafewaddinxveen@gmail.com. Alle boeken zijn €3,--, met uitzondering van het boek Oude Merklappen, Niederdeutsche Kreuzstichmuster, Engadiner Kreuzstich Motive, Merk- en Stoplappen, en Merklapmotieven  van Meulenbelt, die per stuk € 10,- moeten opbrengen.

Alle Hardanger tijdschriften gaan voor €1,- per stuk (niet op de foto).

Houd er rekening mee dat je ook eventuele verzendkosten betaalt, als je niet naar de workshop komt. Neem voor het afrekenen van de koffie of thee, en voor deze boekenverkoop, alsjeblieft klein geld mee. Ons café beschikt niet over wisselgeld!
2 opmerkingen: