vrijdag 11 september 2015

Een win/win situatie

Het eindfeest van het Open Zomen Festival was gezellig en sfeervol, dat heb je in Helga's verslag kunnen lezen. We hebben prachtige handwerken kunnen bewonderen, dat las je in het voorgaande bericht. Op zich is dat al heel mooi. Nog mooier wordt het doordat we kunnen vertellen dat het eindfeest van het Open Zomen Festival er ook voor heeft gezorgd dat ons Handwerkcafé maar liefst 300 euro heeft kunnen overmaken aan de Waddinxveense voedselbank Care for Family.

De mensen die dit hebben mogelijk gemaakt zijn, naast Mathilde, Jannie en Lilian, de gulle geefster van niet minder dan 5 luxe vlaaien, dames die gratis of tegen minimale kosten soep hebben gemaakt, chocolaatjes meenamen, boeken en tijdschriften voor de weggeef tafel meebrachten..

De weggeef tafel heeft 56 euro opgebracht, de entree was in totaal 325 euro. Onder aftrek van de gemaakte kosten voor kopietjes, servetten, plastic kommen, melk, sap en dergelijke hebben we het bedrag naar boven afgerond op de genoemde 300 euro.

Dat is het leuke van ons Handwerkcafé: als er iemand een goed idee heeft, doen veel anderen graag en in dezelfde sfeer mee. Fantastisch. Bedankt allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten