donderdag 26 januari 2012

speldenkussen van vilt en een plastic flessendop.

Het idee komt hier vandaan. We zijn er vandaag in het handwerkcafé  gezellig druk mee geweest. Lilian had vilt, kralen, borduurzijde, vulling en natuurlijk flessendoppen meegenomen.. en deed even voor hoe het werkt. Spijt dat je er niet bij was vandaag? Geen nood. Er staat een uitstekende les op internet, ook van "verybigjen" Die van Marjo en Lenie waren af, er zullen er vast nog heel veel volgen..

Goed voorbeeld doet sowieso volgen; we werden aangenaam verrast door twee vrouwen die in in Alphen a.d. Rijn een Handwerkcafé willen opzetten. Natuurlijk was het leuk om over ons eigen café op te scheppen, hen zoveel mogelijk tips te geven en alle handwerk/breicafés in de omtrek te noemen voor nog veel meer inspiratie!
De teller stond vandaag op 21 deelneemsters en 2 gasten :-)

1 opmerking:

  1. Hoi Lilian, vanaf oktober 2012 heb ik iedere woensdagmiddag openhuis/breicafé. Dus het is al langer aan de gang! Het is aan de Concertweg 49, in Alphen aan den Rijn. De toegang is gratis! Wel staat er een klein spaarpotje op tafel, waar men vrijblijvend iets in kan doen voor de koffie en de thee.

    BeantwoordenVerwijderen