donderdag 10 oktober 2019

Terug naar de Zuidplaslaan




Opnieuw waren we bij elkaar in het prachtige nieuwe gebouw van de Regenboogschool. En hoewel het licht geweldig is, moeten we jammer genoeg toch constateren dat ook deze ruimte niet ideaal is voor ons doel. Door middel van stemmen hebben we besloten voorlopig terug te keren naar de recreatieruimte in appartementengebouw 't Suytende aan de Zuidplaslaan 407, waar we al eerder te gast waren.

Waarover we ook hebben gestemd, was het vieren van Sinterklaas. Op 4 december wordt het gevierd, en we kunnen kiezen uit de volgende voorgestelde zelfmaaksels:
een schaaretui, een naaldenboekje, een bladwijzer en een onderzetter voor een glas.

Je mag als altijd weer kiezen voor elke techniek. Zolang je er maar aandacht aan besteedt. Verder spreken we af dat je bij je zelf gemaakte cadeau nog een aardigheidje geeft. Dat mag niet duurder worden dan 5 €.
Volgende week trekken we lootjes, kun je er niet bij zijn en wil je toch meeloten, mail dan het handwerkcafé en we houden er rekening mee. Je kunt meedoen als je minimaal twee keer eerder in ons café was, en je op 4 december ook aanwezig zult zijn.

En gisteren was het weer als vanouds gezellig, ook al kon het ene eind van de tafel niet zien of horen wat het andere uiteinde deed :-)
Handige handjes aan het werk

Quilt in wording


Het patroon van deze schaar etuitjes is door mijzelf ontworpen voor een workshop, en in nagedachtenis van mijn moeder, nu als gratis patroon te downloaden vanaf mijn persoonlijke blog via deze link
Ooit een workshop in ons café, liggen ze
nu nog vaak op tafel, in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten