woensdag 28 februari 2018

Driewerf hoera voor Yvonne!

Yvonne van der Tol is sinds de eerste dag betrokken bij het Handwerkcafé Waddinxveen. Zij was het die als bestuurslid besloot dat het initiatief voor een handwerkcafé prima paste binnen de activiteiten van de buurtvereniging.

Toen later het gebouw de Boog niet langer beschikbaar was en het handwerkcafé dakloos dreigde te worden, was het dankzij de contacten onderling tussen het vrijwilligerswerk en de Brede School, dat wij terecht konden in de Regenboogschool. Zat nu haar taak als bestuurslid er op? Ja dat wel. Maar gelukkig voor ons, bleef Yvonne gewoon onze steun en toeverlaat voor de huisvestingskant en de gastvrijheid binnen ons café. Zij is degene die de tafels en stoelen klaarzet, koffie en thee schenkt, daarvoor het geld int en overdraagt aan de school, na afloop opruimt, afwast en de school afsluit.

Als zij eens met vakantie is, merken we pas goed hoeveel wij aan haar te danken hebben. En vandaag, de school heeft vakantie, gaat zij er zelfs extra vroeg heen, om te zorgen dat de cv de boel warm heeft gestookt tegen de tijd dat wij komen. Daarom: driewerf hoera voor onze stille kracht Yvonne!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten