zaterdag 17 februari 2018

De eerste helft van de workshop verven en borduren op ongebleekte katoen.

Wat was het een gezellige middag op 14 februari. Vanwege Valentijnsdag waren er extra lekkernijen, waaronder hartvormige stroopwafels en lollies.

Twaalf dames namen deel aan de workshop, en de andere bezoekers van het Handwerkcafé deden gewoon hun eigen ding met meegebracht handwerk. Want een workshop en gewoon gezellig handwerken zit elkaar niet in de weg.

Sommige dames hadden een etui of tasje van de Xenos meegebracht en konden dus meteen beginnen met de krijtjes en even later met het medium. Anderen hadden een tekening meegebracht en namen die eerst over op de stof. Natuurlijk waren er heel verschillende afbeeldingen, en die te zien vorderen op de stof was heel verrassend.

Volgende week deel twee, waarin sommigen nog even wat kleuren en fixeren, en er veel aandacht wordt gegeven aan het onder de knie krijgen van borduursteekjes om te versieren.

 Selfie op de Handwerkbeurs met Ansjeline.
Waarom zie ik er op selfies altijd uit als een
verschikt konijn dat in de koplampen van een auto kijkt? :-)
Het onderstaande foto verslag zegt alles. Wat zijn we blij dat Ansjeline van Het Nieuwe Borduren het prima vond als wij haar super idee navolgden. Wie van het Handwerkcafé naar de beurs ging, had opdrachten mee om krijtjes en medium in te slaan voor degenen die niet naar de beurs gingen. Overigens kun je alles ook via de webshop bestellen, mocht je na het lezen van dit blog toch erg nieuwsgierig zijn geworden en je het zelf wilt uitproberen: Het nieuwe borduren

Ik ben vrijdag dan ook even bij Anseline en haar stand op de Handwerkbeurs langs gegaan om even wat kiekjes te laten zien, en haar nogmaals te bedanken voor de spirit waarin zij ons geen strobreed in de weg legde. Daarom nogmaals, Ansjeline, bedankt voor je idee en je goedkeuring!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten