maandag 19 juni 2017

Lavendelzakjes CARE FOR FAMILY

De vrouwen van ons Handwerkcafé zijn altijd bereid zich in te zetten voor het goede doel, dat bleek maar weer eens op de dag dat de lavendelzakjes voor de open dag van de moestuin van Care for Family zouden worden opgehaald. Wat waren er veel! Er waren simpel genaaide zakjes van een leuk katoentje, maar ook prachtige gehaakte zakjes, en met kruissteek geborduurde exemplaren. Al voordat ze werden opgehaald door Wietske hadden we er 3 verkocht aan leerkrachten van de Regenboogschool!

Dankzij het mooie weer is de open dag van de moestuin een groot succes geweest, met veel belangstelling. Toch zijn er nog enkele zakjes over en die kunnen we te koop aanbieden voor het goede doel. Zo'n lavendelzakje leent zich goed voor een klein cadeautje. kom op woensdagmiddag gerust langs om er een te kopen. Ze mogen weg voor € 6,-- per stuk voor de gehaakte en geborduurde, € 3,-- voor de simpelere.

Mieke was jarig
In het Handwerkcafé is het de gewoonte dat deelnemers af en toe wat lekkers meenemen bij de thee. Als er jarigen zijn, dan trakteren die vaak ook. Er valt dus vaak wat te smikkelen.. Maar wie jarig is, kan er dan óók op rekenen dat er ook luidkeels wordt gezongen. Niet iedereen glundert bij de extra belangstelling die dat oplevert.. hè Mieke? :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten