zaterdag 29 augustus 2015

Route naar het Handwerkcafé 5 september

We nemen aan dat je Waddinxveen zelf kunt vinden, maar Waddinxveen heeft de beroemde Hefbrug. Misschien kunnen we beter zeggen de beruchte hefbrug, want hij is de laatste tijd nog al eens in het nieuws geweest. Eerst is hij een keer naar beneden gevallen.. Daarna is hij aangevaren door een boot die er onder door wilde. We wachten al maanden op reparatie.

Je moet dus de Henegouwerweg vermijden; dit is de N207, die naar de hefbrug leidt. Googlemaps legt dit veel beter uit dan ik. Kom je over de A12 dan neemt je afslag 11, en volgt het Google kaartje hieronder. Wil je de hele route, geef dan in dat je vanaf de A12, afrit 11 Goudse Poort via de Kanaaldijk naar de Catslaan wilt. Google vooraf zelf even hoe je rijdt, en vermijd dus de N207. Kom je vanuit de richting Alphen a/d/ Rijn, vermijd dan eveneens de N207 of ga al in Boskoop de hefbrug (Boskoop en Alphen hebben er ook één!) over, rijd verder via de borden naar Waddinxveen.

Vanaf andere richtingen heb je niet met de hefbrug te maken.

Kom je met de trein, stap dan uit op station NOORD. Daarvandaan is het 650 meter lopen. Onderstaand kaartje toont hoe; je gaat vanaf station Noord onder het spoortunneltje en volgt de stippellijn op de kaart. Ben je slecht ter been, bel dan 0618749712 en geef door hoe laat je aankomt. Mijn man speelt deze dag voor taxichauffeur. De zwarte Handwerkcafé Waddinxveen taxi is te herkennen aan het logo (kop van het blog) voor de achterruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten