zondag 17 februari 2013

Voorjaarsvakantie en uitstapje

Woensdag 20 februari is er geen Handwerkcafé: de school is dicht. 

Op woensdag 27 februari staat het lang geplande uitje naar de handwerkwinkel in Velp op de agenda. Wie zich nog niet heeft opgegeven kan dat alsnog doen bij het bovenstaande email adres. Doe dat svp zo snel mogelijk. Wie zich het eerst opgeeft heeft de meeste kans op een plekje in de auto's. Heb je een auto, een rijbewijs en wil je chaufferen? Heel graag; mail of bel even! Je kunt alleen mee als je je al had opgegeven in het café, of als je je via mail of telefoon opgeeft en daarna een bevestiging hebt gekregen!

foto: Joke Trebbe,
copyright Joke Trebbe
Joke en Jan In X-Tenzo zijn die dag onze gastvrouw en gastheer. Op het programma staan o.m. een demonstratie van Joke's eigen ontwikkelde techniek 3 dimensionaal naaldschilderen, waarvan hiernaast een detailfoto te zien is. Verder is er Chinees borduurwerk te zien, en van heel veel andere technieken hangen voorbeelden in de winkel.
Uiteraard valt er genoeg te genieten en word een handwerkster hebberig in zo'n handwerkparadijs..

Wie niet mee wil of kan, de 27e is Yvonne aanwezig in de Regenboogschool, dus het handwerkcafé gaat in afgeslankte vorm door..

Met het zonnetje in de kamer en de stijgende temperatuur gaan de gedachten uit naar het voorjaar.. en dat is traditioneel ook de tijd van de grote schoonmaak. Wie het al voelt kriebelen, zou kunnen beginnen met haar naaikamer, naaihoek of creatieve rommeltjes..?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten