vrijdag 1 februari 2013

Handwerkinloop

Op handwerkgebied bruist Waddinxveen! Er zijn zowel komende woensdag, als op 13 februari, workshops op textielgebied..


's Middags 6 februari in het Handwerkcafé is er de workshop staafknoop II. Kosten voor materiaal 5 euro. Graag even opgeven via de mail in verband met het aantal pakketjes en de instructies die je worden toegezonden via de mail.
Detail kussentje met staafknoop
De workshop staafknoop borduren II heeft ook weer een leuk project als onderwerp, het lieve kussentje dat al eerder in het handwerkcafé te zien was. 

dit huis kun je leren maken bij de
Handwerkinloop in het Anne Frank

's Morgens de 13e februari is er de Handwerkinloop in het Anne Frank centrum, de foto van het paperpiecing blok zie je links hiernaast. Je kunt kiezen uit 2 formaten: 8 x 8 cm of 20 x 20.

Verder zijn we benaderd door een mevrouw die in de avonduren iets op handwerkgebied wil betekenen voor anderen. Dus.. wie weet er een ruimte die 's avonds gratis beschikbaar is, dan kan eindelijk iedereen die overdag niet kan ook eens iets leuks ondernemen op handwerkgebied?!

Afgelopen week was het weer erg gezellig in het Handwerkcafé. Let ook op de foto met al het lekkers dat was meegebracht. We vragen er nooit om, maar altijd is er iets bij de thee :-) En er waren heel veel staafknoopjes geborduurd, al heel wat etuitjes af..
Zoek de verschillen.. is het de inloop, of het café?
De ruimte verklapt het: het is de handwerkinloop,
in het Anne Frank. Lekker de ruimte, en gezellig
samen met het Welfare werk en de Calligrafie-club!
Op haast magisce wijze is er altijd veel
te smikkelen in het Handwerlcafé


Geen opmerkingen:

Een reactie posten