donderdag 28 februari 2013

Dagje uit!

Wat was het leuk, en wat was het gezellig! Iedereen was op tijd bij ons verzamelpunt, de auto'tjes vol konden vlot doorrijden zonder files, en dus waren we keurig met koffietijd bij InX-Tenzo in Velp. Na een heerlijk kopje koffie of thee met stroopwafel, werd de winkel verkend. Wat is er veel te zien, wat is er veel keuze aan draadjes, stofjes, patronen, wat staan er veel mooie borduurwerken uitgestald. We kwamen ogen te kort.

Veel te snel was het tijd voor de lunch. Joke en Gerrie hadden heerlijk boterhammen met voor ieder wat wils aan beleg gesmeerd, er was melk, karnemelk, koffie of thee. Er waren heerlijke krentenboterhammen.. en toen was het tijd om even te vertellen waar we mee bezig zijn. De Waddinxveense ploeg keek haar ogen uit bij voorbeelden van het naaldschilderen van Joke, bekeek voorbeeldjes van stumpwork, en kon daarna nog meer rondneuzen.

Toen het tijd werd om afscheid te nemen, vormde zich een file bij de kassa. Het leek wel een supermarkt .. Ook de terugreis verliep zonder files en zo kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag. Ons eerste schoolreisje :-)
Bedankt Joke, Gerrie en Jan, voor de meer dan hartelijke ontvangst. We hebben genoten!1 opmerking:

  1. dat is dubbel genieten! Niet alleen van de mooie foto's en sfeerindrukken maar ook vast voorgenieten. Komende week ga ook ik naar Inxtenzo, een dagje over het Huswif van Margreet Beemsterboer...ik zie al dat ik mijn portemonnee niet moet vergeten :)

    BeantwoordenVerwijderen