woensdag 24 oktober 2012

Workshop Kerstster in Anne Frank Centrum

Het Anne Frank centrum
Het is geweldig leuk om te merken hoe het Handwerkcafé steeds breder bekend is en ook een rol mag spelen als het op het in contact brengen van handwerkvraag en handwerkaanbod aankomt. 
 Palet Welzijn is sinds januari in Waddinxveen actief in het organiseren van o.a. activiteiten voor senioren. Zij hebben nu de samenwerking gezocht met het Handwerkcafé voor het organiseren van een  workshop in kerstsfeer op 28 november in het Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 3. 

Lenie van Putten, ons welbekend van de vele mooie quilts en andere handwerkjes, zal als vrijwilliger les geven in het maken van een patchwork kerstster, er is keuze uit een makkelijke of een moeilijke. Dit is een andere workshop dan die van verleden jaar in het Handwerkcafé!

Het leuke is dat de workshop slechts 5 euro kost, inclusief een kopje koffie of thee met een koekje. Meenemen voor deze workshop: naaigerei, pen of potlood en papier, eventueel bril of vergrootglas,  en natuurlijk veel zin om er een gezellige morgen van te maken. De overige materialen zijn in de prijs inbegrepen. In verband met de aan te schaffen materialen heeft even aanmelden de voorkeur: seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl of via telefoonnummer 0182 547912. 

Bij gebleken belangstelling gaat er op de woensdagmorgen een handwerkinloop van start in het Anne Frank. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten