donderdag 13 september 2012

Handwerkcafé verhuist!

Dat de Boog dicht moet, wisten we al een tijdje. Gelukkig bestaat er zoiets als de Brede School. "Een ‘Brede School’ is een samenwerkingsvorm. Een samenwerkingvorm tussen organisaties en instanties die in een buurt of wijk aanwezig zijn. Bij deze instanties moet u denken aan bijvoorbeeld: peuterspeelzalen, buurtcentra, sportverenigingen, de gemeente, instellingen voor kinderopvang, jongerenopvang, welzijn ouderen, vluchtelingenwerk, bibliotheek, speelbieb, het centrum voor kunstzinnige vorming Kreater, woningbouwverenigingen, politie, gehandicaptenzorg, thuiszorg, het wijk- en buurtbeheer en natuurlijk scholen." (bron: website Brede School Waddinxveen)

De Regenboogschool, locatie Catslaan 3.
Foto van de website van de Regenboogschool
In het kader van deze samenwerking tussen verschillende maatschappelijke organisaties past het Handwerkcafé prima bij de Regenboogschool, die hemelsbreed ongeveer 250 meter van de huidige locatie ligt. Wat een geweldige oplossing, we zijn heel blij dat we 'gewoon' verder mogen bij de Regenboogschool.

Wij zijn het bestuur van buurtvereniging de Boog veel dank verschuldigd voor hun inzet om ook het Handwerkcafé een goed onderkomen te bieden. Yvonne, het is geweldig wat je allemaal voor ons café doet!

Het is te begrijpen dat ongeveer twintig gezellig pratende vrouwen niet tijdens de lessen in de school terecht kunnen. Wij mogen daarom gebruik maken van het lokaal voor buiten schoolse opvang op de
woensdagmiddag, vanaf 10 oktober.
Het enige nadeel van deze verhuizing is dat sommige deelneemsters juist op woensdagmiddag niet vrij zijn. We nemen dan ook de gelegenheid te baat om niet alleen het afscheid van de Boog, maar ook van deze 'slachtoffers' van onze verhuizing te nemen met een feestje, waarover later meer.Grotere kaart weergeven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten