zaterdag 15 september 2012

4 oktober feest bij afscheid van De Boog

   
De Boog is vanaf 13 november 2008 ons gastvrije onderdak geweest. Nu we gelukkig in de Regenboogschool een nieuwe plek hebben, nemen we natuurlijk afscheid van de Boog met een feestje. Dat feestje vieren we op 4 oktober, van 15.00 tot 19.00 uur. 


Slingers, lekker eten, mooie handwerken om te bewonderen.. De heerlijkheden die we serveren zijn succesrecepten van de deelneemsters van het Handwerkcafé.. Er zijn volop buffetgerechten. Op onze lijst staan soep, salades, cakes en taarten, en nog veel meer.

De kosten voor ons feestje bedragen 5 euro en komen ten goede aan ons 'geadopteerde' goede doel: Care for Family.

Care for Family biedt praktische hulp aan (kansarme) gezinnen en personen die om wat voor reden dan ook in de (financiële) problemen zijn geraakt, o.m. door het aanbieden van voedseltassen. Oprichter Suzanne Hetyey komt naar ons feestje en wij hopen op veel gasten, zodat de opbrengst meerdere voedseltassen kan bekostigen.

Miranda van de Wijngaard komt de 241 mutsjes voor Darsilami in ontvangst nemen.

Dus kom als je belangstelling hebt voor textiele werkvormen, kom als je het Handwerkcafé een warm hart toedraagt, kom als je al een poosje niet bent geweest, kom als je benieuwd bent hoe 241mutsen op één hoop er uit zien, kom als je steeds al van plan was eens te komen kijken, en neem gerust iemand anders mee. 


Er wordt hard gewerkt aan de slingers en andere bijzonderheden die van een feest een feest maken.. blijf ons blog bekijken en je blijft op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten