woensdag 6 mei 2020

Naaldenboekjes uitwisseling II

Voorpret, dat hebben we met de uitwisseling. Veel deelnemers hebben de smaak flink te pakken van de voldoening die het geeft zo'n klein projectje te maken en snel af te ronden. Het geeft onze handen iets te doen, leid ons af van alle Corona ellende en we houden er nog iets nuttigs aan over ook. Hoera!

Sommigen kunnen haast niet meer stoppen met het bedenken van weer een ander naaldenboekje.. ik heb er zelf 8 extra gemaakt. En dan komt onvermijdelijk de vraag "Wat doé je met al die naaldenboekjes?" Tsja.. wat doe je met alle andere borduurwerkjes? Sommige mensen maken nuttige projecten, zoals tafelkleden of borduren op kleding. Anderen maken wandversieringen, of merklap na merklap. Zit je in de 'fanatieke' hoek, dan heb je vast gehoord over mensen die borduren en vervolgens alles wegbergen in laden of dozen..

Op Faceboek plagen we elkaar door een sneak peek (een stiekem vooruitblikje) te laten zien. De eerste is onderweg naar Alphen a.d. Rijn terwijl ik typ. Zó benieuwd naar alle verschillende resulaten straks. Vorder je als deelnemer goed? Fijn!
Lukt het niet, is er iets tussen gekomen, ben je ziek? Laat het even weten, dan zorg ik dat jouw partner toch een naaldenboekje krijgt (heb er zàt! :-DDD). En dat is voor jou een zorg minder.

Jammer dat wij ze straks niet in het 'eggie' kunnen laten zien in het Handwerkcafé nu. We tonen in elk geval foto's hier op het blog. En het komt er vast ooit nog wel eens van, om bij elkaar te komen zodat we onze naaldenboekjes kunnen laten zien, als het RIVM het veilig acht dat er groepjes mensen bij elkaar komen.
Intussen kan het geen kwaad om elkaar eens extra te bellen. Bijvoorbeeld die mevrouw die alleen woont, en zeker verder niemand kent met wie zij lekker even over handwerken kan praten. Lees, als je vaste klant van het café bent, de adreslijst nog eens door en pleeg een extra telefoontje..

Wat sneak peeks:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten