woensdag 19 september 2018

Lootjes trekken voor Sinterklaas


Het is al een echte traditie geworden: in de herfst worden er in het Handwerkcafé lootjes getrokken  voor het vieren van Sinterklaas. Dit jaar kunnen we zelfs Sinterklaas vieren op de dag zelf: 5 december valt op een woensdag.

De regels zijn ook dit jaar weer eenvoudig: wie met enige regelmaat ons handwerkcafé bezoekt, kan meeloten. We maken voor de persoon die we trekken een decoratie voor in de kerstboom. De techniek, kleuren en materiaalgebruik zijn vrij. Het moet alleen wèl zelf gemaakt zijn en dus niet kant en klaar gekocht worden.

Als je minimaal tweemaal in het handwerkcafé bent geweest, kun je meedoen. Krijg je bij het idee van een deadline al uitslag? Je hoeft niet mee te doen, voel je vooral vrij om over te slaan. En ook als je niet meedoet, kun je gewoon op 5 december in de groep mee genieten van de pret en de gedichten..

Naast het zelfgemaakte cadeautje verzin je een klein presentje. Dat mag van alles zijn, zo lang de waarde maar rond de vijf euro of minder ligt. Dus, een chocoladeletter, een pakje naalden, een strengetje DMC.. iets kleins. Het wordt gewaardeerd als je een gedicht maakt, maar dit is niet verplicht. Je pakt je twee presentjes separaat in, dus ieder krijgt twee cadeau'tjes.

We trekken lootjes op 10 oktober a.s. in het Handwerkcafé. Kun je er niet bij zijn, geef dan door dat je wilt meedoen en een van de anderen trekt voor jou een lootje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten