zaterdag 7 april 2018

Jubileum workshops

Hier meldden wij al dat dit jaar een feestjaar voor het Handwerkcafé is. We vieren dit jubileum jaar onder andere door het geven van extra workshops. De vaste bezoekers van ons café hebben kunnen stemmen en daar zijn leuke projecten uit gekomen. De keuze mogelijkheden bestonden uit het herhalen van een aantal populaire workshops, maar ook was er keuze uit het maken van een reticella naaldenboekje, een piramide vorig buideltje en meer.

Vandaag zijn de stemmen geteld en met overweldigende voorkeur gaan de meesten voor de workshop staafknoop maken. Deze workshop bestaat uit twee delen, zodat we dan ook twee middagen zoet zullen zijn.  De workshop zal worden gehouden op 25 april en 2 mei. Voor het materiaal wordt gezorgd. De stof voor het project is groen, wit of ecru. Wil je een andere kleur, neem dan zelf je borduurstof mee.
Voor het  maken van staafknopen is een speciale naald nodig: een stronaald, ook wel milliners needle genoemd. Deze is inbegrepen bij de workshop. Ook hebben we stevig plastic nodig, waarvoor ook zal worden gezorgd.
De kosten voor deze workshop bedragen €7,-50. Je moet dan wel de werkbladen zelf uitprinten. Heb je geen printer, meld dit dan van te voren, dan kunnen we een print meebrengen. Deze krijg je tegen kopie kosten. Er zijn kleurenfoto's in verwerkt en dat is duur kopieëren!

Meld je aan, liefst per email: handwerkcafewaddinxveen@gmail.com,  als je mee wilt doen; ik moet natuurlijk wel weten hoeveel pakketjes en naalden er nodig zijn. Er kunnen maximaal 20 personen meedoen. De workshop dient te worden betaald bij inschrijving.

De workshops beginnen om 13.15 en duren tot 16.00 uur. Ik stel het op prijs als je op tijd aanwezig bent. Onze locatie is rolstoel-toegankelijk.

Dit etui maken we de eerste middag
met verschillende bloemen op alle drie de zijden
en dit kussentje leren we de tweede middag maken..
Geen opmerkingen:

Een reactie posten