donderdag 30 november 2017

Boro II

Cursus Visible Mending - 2 avonden
Foto: Majo van der Woude, Tree of Needlework,
 cursus visible mending
In vervolg op het blogbericht van 26 november hieronder nog wat  meer over de zichtbare reparaties, want intussen heb ik informatie gekregen van een trouwe lezeres van dit blog. Zo geeft bijvoorbeeld Majo van der Woude van Tree of Needlework hier workshops over. De eerstvolgende workshop is in Amsterdam op 19 december. Alle info op de website onder de link.

Er is een besloten groep op Facebook van  Lynn Snowdon, over Boro, en een groep die voornamelijk over Sashiko gaat, maar het ook wel over zichtbare reparaties heeft.

De website A threaded needlde geeft zelfs een complete handleiding hoe je kleding repareert op een duidelijk zichtbare manier. Op dezelfde website vind je onder deze link nog veel meer over Boro.

Genoeg te vinden op het web dus, als je maar weet waar je zoeken moet. Al deze informatie werd me toegespeeld door Ruby Struiksma. Dank je wel Ruby!
Ze gaf er ook nog een leuke webwinkel bij, met allerlei leuke Japanse handwerk spullen.. een mens kan er hebberig van worden. Gelukkig is het al snel Sinterklaas en Kerst?!

Ik zou kiezen voor een cadeaubon voor een workshop? En jij??


Geen opmerkingen:

Een reactie posten