donderdag 8 december 2016

Sint Nicolaas

Gisteren hielden we onze inmiddels traditionele Sinterklaasviering in ons Handwerkcafé. Het was weer supergezellig en wat waren er mooie cadeaus gemaakt. Het ene originele idee nog aparter dan het andere. Dames die nog niet zo lang meedraaien in ons café waren verbaasd over de hoeveelheid werk die veel vrouwen in hun cadeau stopten. Het was een lust voor het oog, we konden ons bijna niet inhouden om de werkjes te bekijken, maar aan het eind had ieder de gelegenheid, want toen stalden we alle handwerken bij elkaar uit. Fantastisch. De dichtpieten waren weer driftig in de weer geweest en hadden naast een gedicht bij het gehandwerkte cadeau, ook een gedicht bij een ingepakt handje pepernoten gemaakt. Soms moet je in het café oppassen wat je zegt, want voor je het weet, komt je grap in een gedicht bij je terug!

Ik laat de foto's voor zich spreken, met dank aan Rennie voor de vele rake kiekjes.

3 opmerkingen:

 1. Mijn mond viel in ieder geval open van verbazing. Wat een prachtige cadeaus. Ik mag morgen wel vast beginnen! Bedankt Handwerkvriendinnen voor deze verwennerij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. a questo splendido gruppo giungano anche i miei più sentiti auguri silvana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk blog Lilian. Als je het zo leest staat ons denk ik een mooi handwerkjaar te wachten. In ieder geval mijn Bargello Biscornu afmaken en en en en.....
  ลา ลีกา สเปน

  BeantwoordenVerwijderen