woensdag 10 augustus 2016

Kleedjes de kast uit!

Onder de titel "kleedjes de kast uit" besteedden we al eerder aandacht aan de schatten die velen van ons in hun linnenkast bewaren. Mooie kleedjes, kleedjes vol met vlekken maar oh zo dierbaar, geërfde kleedjes en zelfgemaakte kleedjes. Vandaag had Cora een leuke selectie bij zich, hierboven wat foto's. Vooral het grote Richelieu kleed maakte indruk, wat een werk om zo'n kleed helemaal vol te borduren, ongelooflijk.

Het is nog volop vakantietijd, maar in ons café waren toch weer 18 vrouwen aanwezig. Er werden plannen gesmeed voor een gezamenlijk begin van het nieuwe handwerkseizoen. Dit keer gaan we met zijn allen eten bij Asian Palace, het Chinese restaurant in de Oranjelaan. We hebben gereserveerd voor 6 uur op woensdag 7 september. Ieder betaalt haar eigen diner, dat zal bestaan uit een verrassingsmenu van voorgerecht, hoofdgerecht en een kopje koffie of thee na, en twee niet alcoholische drankjes bij het eten. De totale kosten zullen 25 € per persoon bedragen, te betalen direct in het restaurant. Wie van buiten Waddinxveen komt, gaat gezellig mee na het handwerkcafé naar Lilian, en vandaar naar het restaurant.

Wel even opgeven als je mee wilt -voor 1 september - in verband met het aantal deelnemers dat moet worden opgegeven voor de reservering.

Ook hebben we vandaag besproken of en zo ja we Sinterklaas vieren in het Handwerkcafé. De meesten van ons vinden het gezellig om dit jaar weer met elkaar Sinterklaas te vieren met een klein zelfgemaakt cadeautje. Gedicht mag, hoeft niet, een kleinigheid zoals een pakje naalden of een chocoladeletter erbij mag, is niet verplicht. Wat wel verplicht is, dat als je besluit een lootje te trekken, dat je dan ook écht erbij bent op 7 december.
Wie regelmatig het Handwerkcafé bezoekt kan meedoen met de Sinterklaasviering, en wie geen zin heeft trekt geen lootje, en doet niet mee, vrijheid, blijheid :-). We trekken lootjes op 7 september in het Handwerkcafé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten