maandag 8 september 2014

Zoom 2, zigzagMakkelijk
4 draden uittrekken. 4 draden bundelen met open zoomsteek, 2 draden diep.
Aan andere zijde 2 draden niet bundelen, dan 4 draden bundelen met open zoomsteek, 2 draden diep. Door het overslaan van de eerste twee draden, worden de bundeltjes in twee gedeeld en krijg je een zigzag.
Wie de animatie wil zien, klikt hier en zoekt in de keuzebalk naar Hemstitch - zigzag hemstitch. Tabletgebruikers hebben een speciale app nodig om de flashplayer te vervangen die nodig is om de animaties te kunnen bekijken. Voor Ipad heet deze app Virtual Browser. Met dank aan Karin voor de tip!

Zoom 2, ook al zo makkelijk. Koekie! Zijn jullie al aan het zoeken wat je naast het Open Zomen Festival nog allemaal kunt doen? Ramen zemen, kasten uitmesten, 10 handwerk projecten opstarten? Over handwerk projecten gesproken.. ook het Marker Borduren gaat binnenkort weer beginnen. Heb je je al opgegeven? Dat kan hier. Je moet wel even naar beneden scrollen voor de Nederlandse tekst; de cursus is - jammer voor de Engelstaligen - helemaal in het Nederlands en héél duidelijk.


2 opmerkingen:

  1. De E-cursus Marken2 is ook in het Engels

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer, ik begrijp er helemaal niets van
    Om te beginnen, waar zie ik hoe je de allereerste steek maakt, zie wel termen, sites etc, zoek me naar maar kan maar niet starten

    BeantwoordenVerwijderen