donderdag 11 april 2013

Bedankjes

De juffen van groep 1 en 2 wilden, toen wij de kronen aanboden, ook nog wel erg graag een kroningsmantel hebben, om de verkleed kleren in de poppenhoek aan te vullen. Zo'n actueel onderwerp sprak ons wel aan en na een morgen flink doorwerken konden  maandagmiddag de door Lyda en Jos gemaakte kroningsmantels worden aangeboden. Het is zó leuk de spontane reacties van de kleuters te zien!

Woensdag werden wij op ons beurt verrast door het prachtige werkstuk van alle leerlingen en de juffen van groep 1 en 2a. De foto laat zien hoe geïnspireerd de kinderen zijn door het "hermelijn" aan de mantels!

Woensdag was ook Miranda van Wijngaarden er, om ons de foto's te laten zien van Gambia, waar zij onze mutsjes heeft uitgeddeld aan heel veel kinderen en sommige volwassenen in de buurt van Darsilami. Miranda bracht een kaart mee waarop Willemien Oosterveld, oprichtster van de stichting Darsilami, het volgende schreef:


Miranda geeft uitleg bij de foto's van haar reis
" Hallo dames van het Handwerkcafé, Wat een geweldig werk hebben jullie gedaan! Heel veel kinderen zijn blij gemaakt in Gambia. De foto's spreken voor zich, denk ik. Heel veel dank voor alle mutsjes, ook namens de kinderen en ouders in Darsilami, Macouda, Bajuran, etc., etc. Hartelijke groet"

Wat heerlijk toch, dat we met onze hobby mensen blij kunnen maken.

Miranda heeft ons verzocht om voor haar volgende reis, in oktober, opnieuw mutsjes en knuffels te breien.. de eerste 16 mutsen konden wij meteen overhandigen, want die waren alvast gebreid!

De foto's van de workshop van verleden week spreken voor zich... Heel veel ingelijste bloemen waren deze week te bewonderen in het café..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten