maandag 14 januari 2013

Workshop staafknoop borduren

Dit lieve boeketje bestaat
voornamelijk uit staafknoopjes
Deze fantasiebloem bestaat ook uit staafknopen


De zonnebloemen zijn heel geschikt om
staafknopen te leren borduren 
Het etui geopend

In plaats van een etui, kun je er ook
een soort 'kerstbal' van maken
Klinkt saai, staafknoop borduren? Het project dat we gaan maken met onze eerste staafknopen is dat echter niet. Als de eerste staafknopen een beetje gelukt zijn, kun je al gauw beginnen met het borduren van een paar vrolijke zonnebloemen.  Het boeketje rozen lijkt zo ingewikkeld, maar is echt niet heel moeilijk om te borduren.
Tijdens de workshop staafknoop borduren laten we je zien hoe de staafknoop wordt geborduurd, je krijgt via de mail je instructies, zodat je het thuis nog even kunt nalezen en natuurlijk vertellen we ook hoe je het etui of de kerstbal in elkaar zet.

Heb je al deksels van yoghurt potjes en boterkuipjes gespaard? Lukt het niet er voldoende te hebben? Geen nood.  De kopieerwinkel heeft vast wel plastic voorkantjes voor drukwerk die te gebruiken zijn. In hobby winkels en quiltwinkels verkopen ze ook dun plastic dat geschikt is. 

Opgeven voor deze leuke workshop is het handigst, omdat je dan de instructies per mail krijgt toegestuurd en we voldoende materialen bij ons hebben tijdens de workshop. 
Even mailen naar: handwerkcafewaddinxveen apestaartje gmail.com (zonder spaties en met het symbool @)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten