donderdag 8 december 2011

Kerstsfeer II
Hard gewerkt werd er, dat kun je aan de foto's wel zien.. De kerststerren zijn nog niet af, maar we hebben dan ook nog even. Er lag een weelde aan kerstlapjes op tafel, we hadden nog bergen koek, speculaas en ander lekkers, zodat we niet eens aan de kerstkoekjes toekwamen, er werden weer ideetjes uitgewisseld.. Lyda en Lilian brachten verslag uit van hun bezoekje aan het breicafé in Nieuwerkerk, waar zij zakken wol voor het goede doel afleverden, Lenie had maar liefst 10 kindertruien voor Hongarije bij zich..

Gebreide kerstbal van Wil
Kerstballen breien is een ware rage, zelfs de Volkskrant besteedde er afgelopen zaterdag in het VK magazine aandacht aan. De bedenkers van deze rage kennen we vooral van dit boek. Natuurlijk is het erg leuk om dit mooie boek in je bezit te hebben. Ze staan in Waddinxveen volop bij zowel Lidi's stoffenhuis als bij Burger in de winkel. Ook online zijn ze te koop. Klik hier voor meer over Arne en Carlos.

Wie maar één bal wil breien, of de fantasie heeft om er zelf een inbreipatroon bij te bedenken, kan op deze en deze link terecht. Wil had dat allemaal niet nodig en breide er al zelf een.
lapjes, knippen, spelden, koekje erbij :-)

Attentie voor Yvonne, die elke week zonder mankeren en met vrolijke lach zo goed voor ons zorgt


Geen opmerkingen:

Een reactie posten