vrijdag 4 maart 2011

Mailart is here to stay

Hanny deelt enveloppen met namen uit

spannend moment: voor wie mag ik borduren?

altijd is er iets te leren of te laten zien :-)
Weer waren er nieuwe geborduurde enveloppen te zien in het handwerkcafé. Marijke had die van haar even terug gehaald bij haar dochter, zodat we hem konden bewonderen, Anja is met een nieuwe bezig, Lilian had er een klaar voor verzending (althans, totdat Anneke, heel wakker, vroeg of ze in Duitsland geen huisnummers hebben?!). Hannie deelde de enveloppen uit met daarin de naam van degene voor wie je een envelop gaat borduren in de ronde mailart van het handwerkcafé. De verzenddatum is 1 september, het thema van de uitwisseling is vakantie, en als je een probleem hebt om je envelop af te maken, dan laat je dat tijdig aan Hanny Maas weten: familiemaas@tiscali.nl of tel. 0182 617020.

Nieuwkomers worden begroet
Zo moeder, zo dochter!

soms vergaat horen en zien je :-)

Wat een vrolijke kleuren in het haakwerk van Mieke
Er kwamen twee heel enthousiaste vrouwen voor het eerst, uit Alphen, omdat ze dit blog hadden gezien, we hebben gelachen, inspiratie opgedaan en bijgepraat.Zo fijntjes, dit Richelieu kleedje van Anneke


Pannenlap in dubbelbrei-techniek
Iemand is met een geboortetegel begonnen voor haar eerste achterkleinkind (we kunnen natuurlijk de verrassing niet verklappen in het openbaar voordat het bewuste achterkleinkind geboren is!), Cora had een heel bijzonder gehaakt vestje aan, Lenie is nog bezig met haar quilt met stukjes stropdassen, Lilian sr. is met een hartenlapje begonnen nu haar merklap met haar oude huis erop klaar is. Marijke vroeg om input over de mogelijkheden van een prachtige lap stof met metallic vlinders erop, Anneke had voorbeelden bij zich van Richelieu borduurwerk, dubbel breien en een geborduurde kaart.. Wat een diversiteit aan handwerktechnieken is er toch elke week weer te zien in ons handwerkcafé!

P.S. Met dat huisnummer in het adres van Lilian's enveloppe is het helemaal goedgekomen, kijk maar:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten