donderdag 18 juni 2020

Een fééstje!

Het was een feestje, om elkaar na drie maanden weer te zien en bij te kletsen, de vele afgemaakte projecten te bewonderen, en inspiratie op te doen!

Hoewel we met 8 vrouwen waren voelde het toch echt als 'ons' café. Ook al hebben we normaal gesproken het dubbele aantal mensen. Er is dus besloten dat we met mooi weer (duimen maar) volgende week, de 24e juni, op onze gewone tijd bij Cora in de tuin samen komen.

En omdat Cora's tuin niet heel groot is, vond zij het een goed idee om het aantal gasten op 7 te houden, zodat er niet meer dan 8 personen tegelijk aanwezig zijn. Uiteraard zijn deze bijeenkomsten op eigen verantwoording en zijn we gehouden de anderhalve meter maatregel in acht te nemen.
Eerlijk is eerlijk, de mensen die deze week niet konden, hebben voorrang bij het reserveren van een plekje in Cora's tuin.

Helga opperde zelfs dat wanneer er meer mensen bij elkaar willen komen, we meer tuinen open kunnen stellen. Bij deze dus: ook mijn tuin is bij mooi weer volgende week weer open voor het Handwerkcafé. We beginnen met het vullen van Cora's tuin, bij meer belangstelling die van mij. Dan zien we wel wie het makkelijkst naar Benthuizen kan komen en wie makkelijker is Waddinxveen terecht is.

Voor reserveren geldt dat je mij belt, 06/18749712. Helaas is reserveren voorlopig verplicht.

En dan nu: de foto's:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten