zaterdag 14 maart 2020

Foto's van woensdag 11 maart

Voorlopig zien we elkaar niet in 'real life', maar op de Facebook groep Handwerkcafé doe ik een oproep om je voortgang aan het project dat je onder handen hebt, te delen via een foto. Dan kijken we aan het eind van de sociale isolatie hoe ver we gekomen zijn met al die tijd zonder onnodige afspraken buitenshuis.. ik ben benieuwd.

Intussen heb ik nog foto's van afgelopen woensdag. Cora was net terug uit Thailand en bracht haar 'buit' mee.. Verder veel 'Around the world in 80 stitches' foto's. Gerry vordert met Ivory Blush, een Hardanger project, en Jannie de W. is bezig een boekje te maken naar aanleiding van het boekje van Nan van der Storm. Jannie vult het met Hardanger motieven. Het belooft heel mooi te worden. Er wordt momenteel veel aan Hardanger gedaan in ons café, ook Martha had een prachtig werkstuk af, ontwerp van Emie Bishop.

We bespraken de vorderingen van de mailart ronde. Handig voor het borduren van tekst is de alfabet generator op Stitchpoint.com. Onderaan staat een kopje "Tools" Daar vindt je handige hlpjes, o.a. dus de alfabet generator, die jouw tekst omzet in een kruissteek of desgewenst stiksteekpatroon. Superhandig
.

Verder ben ik nog even naar de super gegaan voor wat wc papier.. ik kan de komende twee weken vooruit?! Of laat ik hiermee zien schijt aan de hele wereld te hebben? :-D


Mensen, wat een onzin, al dat gehamster!

1 opmerking:

  1. wat een prachtige handwerken, wou dat ik er even had kunnen zijn, het een nog mooier dan het andere. Corona virus of niet maar een van mijn projecten gaat dit weekend eindelijk afkomen. Hier de foto die ik van de week maakte en morgen hopelijk de laatste. de foto wil niet over, sorry mijn computer heeft dat virus denk ik hoop de foto later te kunnen sturen. succes allemaal, kunstenaars wonen dus in het noorden blijkt wel.

    BeantwoordenVerwijderen