dinsdag 22 december 2015

Jannie leert reticella

Bij lange termijn plannen kan er soms zo maar een kink in de kabel komen. Een project dat een heel seizoen loopt, wordt uiteraard lang van te voren voorbereid, voorgeborduurd; er wordt toestemming gevraagd, foto's gemaakt, etcetera. Bij het Open Zomen Festival heb ik steeds weken in het voren gewerkt: zo had ik de 'rust' dat wat er verder gebeuren zou, ons project zou doorgang vinden.

Aan het begin van Jannie leert reticella had ik ook weken in het vooruit gewerkt. De laatste tijd is er niet veel van gekomen door allerlei privé omstandigheden. Het 'zit me op mijn nek' dat het eerstkomende venster, nummer 7, de laatste is die ik voorbereid heb staan, want na al dat werk achter de schermen, wil ik natuurlijk niet dat het project verzandt, of zelfs zou worden gestaakt.

Daarom kondig ik aan dat vanaf blok 8, de blogberichtjes kort zullen zijn, misschien zelfs zonder leuke foto en zeker zonder gezellig kletspraatje erbij. Maar je krijgt dan wèl de link naar de vertaling van het boek op tijd, zodat je gewoon door kunt gaan met het borduurwerk. Uiteraard blijf ik ter beschikking voor vragen, hetzij via de Facebook groep, hetzij in het café zelf, dan wel via mail of de telefoon (zie voor deze twee de kop van ons blog).

Door kort te zijn, kan ik in enkele dagen het project tot ver in de toekomst klaarzetten, en als er meer tijd is, over hopelijk niet al te lange tijd, kan er altijd weer meer 'sjeu en franje' aan onze blogberichten worden toegevoegd.

Morgenmiddag vieren we met een smikkelmiddag het einde van het jaar. Kom als je kunt, je bent van harte welkom. Verder wil ik graag hier iedereen die niet persoonlijk in het Handwerkcafé komt, maar wel meeleest hele sfeervolle decemberdagen wensen en het allerbeste voor het komende jaar.
Combinatie van Hardanger en reticella
borduurwerk Lilian, roosje naar Giuliana Buonpadre

Geen opmerkingen:

Een reactie posten