woensdag 15 oktober 2014

22 november Open Zomen Festival dag in Velp

Noteer de datum alvast in je agenda, op 22 november is het Borduurparadijs in Velp onze gastheer (of liever gastvrouw) voor de eerste Open Zomen Festival dag! We horen zo vaak dat Waddinxveen te ver weg is.. misschien is Velp makkelijker te bereiken?


idee, ontwerp en uitvoering: Jannie de Wit
Jannie, Mathilda en Lilian zullen die dag vanaf 10.00 uur aanwezig zijn in de winkel van Joke Trebbe om jullie open zoom werkstukken te bewonderen, te horen wat lukt en waar je hulp bij nodig hebt.. 

Natuurlijk nemen we ook onze eigen werkstukken mee, de lappen die wij borduren opdat we de vrouwen in het Handwerkcafé kunnen voordoen hoe het werkt.. onze kleine projectjes..  het wordt vast heel gezellig.. en we komen al helemaal in kerstsfeer met een windlicht met open zomen, een idee van Jannie. Je mag de hare bewonderen en je eigen windlicht ter plekke beginnen. Of een leuk schellekoord in kerstsfeer. Natúúrlijk met open zomen. Op linnenband, dus makkelijk met afwerken.  (Breng voor de te beginnen projecten je eigen stof en garen mee, of zoek iets uit in het Borduurparadijs).

Joke schenkt koffie en thee. Je mag binnenlopen om een halfuurtje te blijven, of je neemt een pakje brood mee en blijft tot sluitingstijd ;-).   

Om de deelname voor zo veel mogelijk mensen mogelijk te maken is in de traditie van het Handwerkcafé deze dag gratis. Wel even opgeven bij het Borduurparadijs: Borduurparadijs@live.nl. Geef je snel op om verzekerd te zijn van een plekje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten