maandag 11 juli 2011

Het definitieve bewijs.. borduren is helemaal van NU

foto: Iphoneclub
Van mijn schoondochter Noortje kreeg ik deze link toegestuurd. Je kunt als je wilt een hoesje voor je Iphone borduren!
Hiermee is het dan nu wel aangetoond: niks stoffig imago voor handwerken, het is absoluut trendy om je bezig te houden met naald en draad, wol en breinaald.

De jonge generatie is begonnen om op heel eigen wijze te craften (want natuurlijk noem je het niet bij dezelfde naam als je (schoon)moeder, oma of tante). Sinds kort ontpopt mijn andere schoondochter Xaviera zich tot een echte creabea.

In het handwerkcafé was het de afgelopen weken weer vanouds gezellig, en hoewel we geen Iphone hoesjes borduurden, mag het zakdoekjes etui er ook best wezen :-)
Aan de hand van de handwerken waarmee de leden van het café bezig zijn, leer je elkaar aardig kennen.. zo was Lilian de laatste tijd druk met cadeau's voor zoons die in het huwelijk traden, de afgelopen week was Cora druk met een ringenkussentje. De geboortelap van het achterkleinkind van At is week na week gestaag gegroeid, en nu Olivier er is, is de lap afgemaakt met zijn naam er trots onder. Doordat we elkaar oude handwerktijdschriften doorgeven, lijkt het soms wel of we in de bibliotheek zijn :-). Voor de een ruimt het lekker op, en een ander is blij met dat ene blad waar zo'n leuk truitje in staat..Geen opmerkingen:

Een reactie posten