vrijdag 3 juli 2020

Op de veranda..

..was het weer knettergezellig! Zeven gasten vonden hun plekje op de ruime veranda, met voldoende ruimte om de anderhalve meter te respecteren. soms was het wat frisjes, maar toch goed te doen, ondanks alle voorspelde regen!

Lyda toonde haar werk van de afgelopen weken: zij is aan een boekje bezig zoals beschreven wordt in het boekje van Nan van der Storm: Maak uw eigen boek. Ze heeft allerlei spannende techniekjes die zij hierin verwerkt.

Ook Martha had niet stilgezeten, en toonde haar versie van de freebee van de Historische Stickmuster. Helga wist te vertellen dat deze ontwerpsters nu een eigen app hebben, waarin niet alleen de patronen die zij verkopen makkelijk terug te vinden zijn, maar dat bovendien je patroon (eenmaal gekocht) toont zodat je het papieren patroon niet nodig hebt. De app heet Silk, en je kunt hem downloaden in de Apple store of Windows app store.

Verder vertelde Helga mij van de week over een site die je mooie kleurcombinaties toont voor borduurwerken. Deze site heet: Stitch Palettes. Heel leuk om te zien of de combinatie die je in je hoofd hebt, ook mooi zal zijn als je het werk uitvoert. Ook grappig om zo maar even mee te spelen..

Aan het eind van de middag rekent iedereen keurig 2 € af, na twee bijeenkomsten in de tuin heb ik 30 € kunnen overmaken aan Care for Family. Mooi toch?

Volgende week weer bij Lilian in de tuin. Bel voor een reservering. Maximaal 8 personen. 06/18749712. Bij slecht weer is er voor 8 personen voldoende plek om binnen te zijn en elkaar toch niet te dicht te naderen.


Boekje van Lyda 1
Boekje Lyda 2


Boekje Lyda 3




Geen opmerkingen:

Een reactie posten