vrijdag 14 augustus 2020

500 berichten: een jubileum.

 Misschien alleen voor mijzelf een mijlpaal.. dit is het 500e bericht van het Handwerkcafé Waddinxveen. Het eerste bericht was op 11 september 2010. Gewoon, plompverloren begonnen omdat er behoefte was aan een makkelijke manier om de vrouwen van ons café te laten weten wat er gebeurde, of we iets bijzonders hadden zoals een workshop, en zo meer. Het handwerkcafé bestaat sinds september 2008. De eerste tijd kwamen we eens in de maand bij elkaar, maar al snel zijn we overgegaan op wekelijkse bijeenkomsten.

De vijfhonderd berichten hebben tot nu toe geleid tot bijna 570.000 pageviews. Niet gek voor een klein clubje in Waddinxveen. Veel van dit verkeer komt door het nog altijd populaire Open Zomen Festival dat op 1 augustus 2014 begon en in totaal 40 zomen liet zien en uitlegde. Tot op heden heel populair, ook op Pinterest. En, zoals alles in het Handwerkcafé, zonder winstoogmerk: alle uitleg was en blijft gratis.

Nog steeds komen veel bezoeksters van het eerste uur graag naar het Handwerkcafé, en we missen het enorm dat we het nu voorlopig zonder onze gezellige bijeenkomsten moeten doen door Covid 19.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten