dinsdag 1 maart 2016

Workshop Tapisserie 9 maart

Volgende week, 9 maart, houden we een vervolg op onze workshop tapisserie. Deze keer maken we een armband, ook af te werken als bladwijzer of als kaars versiering.

Handwerkcafé Waddinxveen houdt kosten voor workshops steeds zo laag mogelijk, opdat zo veel mogelijk mensen mee kunnen doen. Daarom werken we voor de armband met een gratis patroon, dat je hier kunt downloaden. Klik op de 'Spring counted needlepoint' en later op de PDF die je kunt downloaden. Print het patroon uit, en neem je eigen keuze aan garens mee. Dat mag van alles zijn, je werkt als je dmc slijtzijde gebruikt met 4 of 6 draadjes, maar denk ook aan stopwol, perlé of metaalgarens. Zolang je het zelf maar leuk vindt. Zorg ook voor een naald met een flink oog om die dikke draad in te steken.

Wij zorgen voor een vertaling van de Engelse tekst, voor uitleg en tips voor de afwerking. We hebben nog plaats om nieuwe mensen te verwelkomen: de kosten zijn 1,50 voor het stramien. Voor de afwering heb je verder nog wat vilt of een klein lapje katoen nodig. Wel graag even opgeven via de mail: handwerkcafewaddinxveen@gmail.com, of telefoon 06-18749712

Geen opmerkingen:

Een reactie posten