zondag 27 juli 2014

Foto's

Metalen hartjes, vlindertjes, bloemen bij de Action..
bloemenstofje eruit, borduurtje erin. We halen in de
wijde omgeving de vakken van de Action leeg!

Betty borduurt door aan haar lap van
Randje per week

Lenie is heel creatief met de verwerking
van haar Randje per week
borduursels

dat wordt een geweldige quilt!

En deze, op zelf geverfde stof wordt ook al zo leuk 

Handwerkcafé Waddinxveen gaat de hele zomer door

Vakantie in eigen tuin, lekker de tijd om te
borduren en dingen uit te knobbelen
..alhoewel de leden zelf natuurlijk wel op vakantie gaan.. sommigen zijn allang weer terug... anderen houden vakantie in eigen tuin of maken er een borduurvakantie van.. als je het maar naar je zin hebt, toch?

De school blijft de hele zomer voor ons beschikbaar, op 13 augustus na. die week gaat de vloer in de was en kunnen we er echt niet in. Die dag is er handwerkcafé bij Lilian, met aansluitend pannenkoeken eten. Elke reden om er een feestje van te maken grijpen we met beide handen aan!

vrijdag 11 juli 2014

Leuke 'gevaarlijke' winkeltjes en tips vanuit het Handwerkcafé

Om nog even Jannie's gevleugelde uitspraak te bezigen... Tineke S. ontdekte een heel gevaarlijke winkel, namelijk quiltwinkel In de Emma. Deze winkel is gevestigd in een voormalig woonhuis in de Emmastraat in Alphen a.d. Rijn.
Tineke is helemaal enthousiast, en heeft zich ingeschreven voor de snuffelcursus, die in oktober begint.   En het mooie is, dat Tineke best passagiers mee wil nemen omdat ze toch rijdt. Dus.. wil je meer weten, bel Tineke dan even voor de bijzonderheden 06-3-461645

Mieke schreef ons over dit blog: "een site met heel veel borduurfreebies". Ze geeft er ook een link bij naar alle freebies. Dank je wel Mieke, leuk dat je je vondsten met ons deelt.


woensdag 2 juli 2014

WK korting bij Nederlandse Naald en Draad

Anne was in Oostenrijk en heeft daar natuurlijk
 heerlijk geshopt in handwerkzaken!
Ook de Nederlandse handwerkspeciaalzaak Naald en Draad in Roermond heeft een WK actie. Naald en Draad kennen we van de grote collectie handwerkartikelen zowel op internet als in een 'gewone' winkel in Roermond, en van de mooie tentoonstellingen die zij organiseren.
Als je tijdens het WK een bestelling plaatst krijg je 10% korting.

Zo wordt het voetbal en al het gedoe eromheen nog te verdragen voor voetbalhaters ;-))